+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Barbora Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 16 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    89%
  • Оборудование

    89%
  • Комфорт

    86%
  • Соотношение цена / качество

    90%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Vítězslav

Семья со взрослыми детьми, 31.10.2016

Hradec nad Moravici Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 30.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Super personál. Skvělé jídlo, kuchař je fakt profík. Díky a určitě Vás zase navštívíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Barbora replied to this review.
Dobrý den paní Zborníková ,

velmi děkujeme za Vaše hodnocení našeho hotelu. Tato zpětná Vaše reakce je pro nás velmi důležitá.
Jsem opravdu ráda, že se Vám pobyt u nás líbil a že Vám u nás chutnalo.

Ještě jednou děkujeme a budeme se velmi těšit na příští shledání.

Za celý tým hotelu Barbora Vás srdečně zdravím

Lucie Grmolcová
ředitelka hotelu

Eva

Пожилые пары, 4.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Peterka

Молодая пара, 28.8.2016

Třebíč Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Pristup a ochota personalu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Ženíšek

одинокий путешественник, 11.7.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Ubytování bylo pěkné, personál ochotný

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

David

Семья с маленькими детьми, 11.8.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Příjemný personál, výborná kuchyně, super poloha hotelu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Irena

Пожилые пары, 7.7.2013

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • dobré vybavení pokojů, výborná kuchyně, ochotný personál

  • platba celého pobytu předem ihned po příjezdu

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

STANISŁAW

Пожилые пары, 7.4.2013

Polski

  • Overall rating
88 %
  • Bardzo przyjemny hotel blisko do wyciągów miła obsługa

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

jarek dąbrowski

одинокий путешественник, 9.2.2013

Polski

  • Overall rating
54 %
  • zameldowanie zbyt długo trwało a byłem sam w recepcji około 30minut trwało je wydanie kluczy jak by była kolejka to bym stał tam 3 godziny ... wifi do neta bardzo niskie nawet na korytarzu bo w pokoju zapomnij...pokoje takie małe że nie można się obrócić aby coś nie dotknąć / w kiblu brakowało rano wody trzeba czekać ,,.. bar od 18 do 22 godz czynny i zero gości nic się nie dzieje atrakcji poza kolacją zero ..mimo iż napisali że wszystko jest bilard , spa , itp. itd.. jest ale kluczy na bilarda nie dali zero ..nie polecam hotel ładny ale z zewnątrz, w środku lipa pojechałem z dzieckiem na 6 dni na narty i po 4 dniach w tym hotelu pojechałem do domu nie wytrzymałem nuda nuda nuda nawet wieczorem telewizor nie działał .. nie polecam

Personál
6
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
6
Hotel Barbora replied to this review.
Hosty ubytováváme do 10 minut podle pořadí.
Wifi připojení je v hotelu funkční. Signál byl vyzkoušen managementem hotelu.
Host zabukoval nejlevnější pokoj Standard, na který byl podle přání ubytován.
Voda teče v hotelu celý den.
Bar ve vinárně je bez obsluhy.
V hotelu je naladěno 13 programů.
Hostům jsou pro ukrácení chvíle k dispozici videohry, kulečník, sauna, whirlpool, stolní fotbálek - za poplatek, wifi připojení - zdarma. Host služby nad rámec ubytování nechtěl zaplatit.
Pro děti je k využití dětský koutek a internet zdarma, videohry, kulečník a fotbálek za poplatek. Na recepci nabízíme hostům propagační materiál firem, které ve Špindlerově Mlýně fungují. Výtvarný program Puntík, bobová dráha, sáňkařská dráha, bazény a aquapark, snowtubing, mushing... i hlídání dětí na zavolání.

Petruše Vašíčková

одинокий путешественник, 11.8.2012

Česká republika

  • Overall rating
90 %
  • Přijeli jsme do Krkonoš za turistikou,takže jsme většinou pobývali mimo hotel a hotelové služby příliš nevyužívali. Přesto ale musím pochválit ochotu,vstřícnost a příjemné vystupování personálu.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

STANISŁAW LEPIANKA

Пожилые пары, 5.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
82 %
  • DOBRA LOKALIZACJA DOBRE JEDZENIE

  • MELDOWANIE

Personál
7
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Hana Kňavová

Группы друзей, 31.10.2010

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • celkově spokojená

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 5.9.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Dobrý den, děkujeme, byli jsme v hotelu Barbora velmi spokojeni. Paní na recepci byla velmi milá a ve všem nám vyšla vstříc. Poměr cena - kvalita je zde vyrovnaný, příjemné prostředí, mohu jen doporučit..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš Valenta

Семья с маленькими детьми, 22.8.2010

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • vynikajici personal,nadherne prostredi hotelu

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Vladimír Ing.Hambálek

Пожилые пары, 14.8.2010

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • výborná kuchyně,klid v hotelu, příjemná obsluha,dobré informace o Špindlerově Mlýmě a provozu ( autobusy, atd.)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 6.2.2010

Szczecin, Poland

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.